2011. január 23., vasárnap

A parfüm

Az ideális férfi parfümöt nehéz szavakkal leírni. Igenis kihívás jellemezni egy illatot, amely képes megérinteni egy nőt, és vibrációt kelteni benne. A férfi illatnak talán két fajtáját ismerhetjük mi nők. Az egyik, amely olyan büdös, orrfacsaró ,,pacsuli szag" , ami mindenkit három lépés távolságra kényszerít. A másik, amellyel már hódítani is lehet, azaz igazi férfias friss illat. Az utóbbiról nehezebb beszélni, mint az elsőről, hiszen ha hirtelen kellene jellemezni, akkor egy rossz illatról számtalan negatívumot lehet felsorolni.
Az ideális férfi illat képviselője egy olyan férfi, aki nem feltétlenül, de általánosságba véve magas, izmos, barna hajú és szemű egyszóval jóvágású ember. Igényes, fontos számára az ápoltság és a jó megjelenéshez párosuló friss illat. Ez a tökéletes férfi előkelő bálokon vesz részt, ahol az összes nő felfigyel rá. A nők benne látják a megtestesült férfit, aki humorával leveszi a nőket a lábáról és mindenkinek bókol. Az illető észre sem veszi, hogy minden nő őt akarja. De ekkor feltűnést keltve, kiválaszt egy hölgyet, és felkéri egy táncra. Az áldozat szíve mind hevesebben dobog, intenzívebben érzi ezt a hívogató illatot. A férfi vállára simul és csak álmodozik, álmodozik. Gondolataiban ekkor csak az jár, mi mindent megtenne azért, hogy érezhesse ezt a fűszeres illatot egész nap. Elképzeli reggeljeit, amikor erre az illatra ébred, és estéit amikor ezt a kellemes illatot érzi férjén. Az álom hamar véget ér, hiszen a zenének vége és ezzel a táncnak is.
A történetnek ezzel nincs vége, ekkor az ajtón belép egy szőke, kék szemű, elegáns díva. Azonnal megigézi áldozatát megjelenésével, de legfőképp nőies, hívogató illatával. Olyan parfümöt használ, amely férfi orrhoz érve megigéz, majd játszik végül győzedelmeskedik. Az illat fűszeres, kissé fanyar, amely arra utal, hogy a hölgy vicces, kalandvágyó és kihívásra kész. Az a férfi, aki a férfias illat képviselője a bálon, felfigyel a vadászra. Úgy tekint rá, mint az igazi Aphroditéra. Érzi áldozat lesz nem sokára, amint a hölgy a közelébe férkőzik. Az ádozat szíve mind hevesebben dobog, verejtékezni kezd, ahogyan a vadász közeledik. Lépésről lépésre, de sikerül bekebeleznie a vadat, először egy mosoly, aztán egy csillogó szem segítségével. A férfiben felpezsdül az akarat és a vágy, eldönti ellenál a támadásnak. Ekkor egy váratlan pillanatban meglepi a vadászt. Felkéri a hölgyet egy táncra. Ilynekor érzi csak igazán a nő, hogy neki is van gyenge pontja. Nem képes ellenállni, érzéseit egy csókkal fejezi ki. A többi nő és tán férfi is irigykedve nézi a szerelmes párt, akik illatuknak köszönhetik a találkozást.
Ekkor jövünk rá arra, hogy illatunk fontos szerepet tölt be életünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése